GARCHET-MORALET (FRA) EN CATEGORIA FEMENINA I WERNER MARTI EN MASCULINA GUANYEN LA PROVA INDIVIDUAL DELS ISMF EUROPEAN CHAMPIONSHIPS SKIMO BOÍ TAÜLL 22

El rànquing provisional de medalles és encapçalat per Itàlia amb 19, seguida de França amb 18 i Suïssa amb 15. Espanya ocupa el quart lloc amb 8.

Carlos Torres, a la categoria U18 li dona el segon or a Espanya.

Avui, dissabte 12, s’ha disputat la tercera jornada dels ISMF European Championships Skimo Boí Taüll 2022, i ho han fet amb la prova Individual.

Considerada la “prova reina” ha estat inaugurada per la presidenta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Marta Subirà. La francesa Axelle Garchet-Moralet ha aconseguit la victòria a la categoria absoluta femenina, en una emocionant final davant la sueca Tove Alexandersson. Werner Marti en absoluta masculina ha obtingut la victòria.

La resta de guanyadors per categories han estat: Lisa Moreschini (ITA) en l’U20 femenina; Aurélien Gay (FRA) en l’U20 masculina; Caroline Ulrich (SUI) en l’U20 femenina; Anselme Damevin en l’U20 masculina; Ida Waldal (NOR) en l’U18 masculina i Carlos Torres (ESP) en l’U18 masculina.

Aquesta prova és la més tècnica i exigent per a la resistència atlètica dels participants del campionat. Demà diumenge serà la darrera jornada dels Skimo Boí Taüll 2022, dia de cloenda d’aquests campionats en el que es disputarà la prova de relleus mixta.