EL CATALÀ ORIOL CARDONA (ESP) EN CATEGORIA MASCULINA I MARIANNA JAGERCIKOVA (SVK) EN FEMENINA, GUANYEN LA PROVA SPRINT

Perrine Gindre (FRA) i Robin Galindo (FRA) guanyen en categoria U23, Caroline Ulrich (SUI) i Thomas Bussard (SUI) en U20 i Louise Trincaz (FRA) i Norick Polchi (FRA) en U18

L’equip espanyol ha aconseguit sis medalles (tres d’esportistes catalans), on destaca el primer lloc del banyolí Oriol Cardona

Avui, dimecres 9, han començat els ISMF European Championships Skimo Boí Taüll 2022, i ho han fet amb la prova Sprint.

L’equip espanyol ha obtingut un total de sis medalles (tres d’esportistes catalans), on destaca el primer lloc del banyolí Oriol Cardona, que ha demostrat el seu gran estat de forma.

Totes les categories han disputat la cursa al mateix traçat, excepte la categoria sènior masculina que té un recorregut més llarg. La prova ha començat amb un primer tram d’ascens amb dos diamants.

A continuació, han hagut detreure pells i seguir amb els esquís carregats a l’esquena. Després de fer el tram de transició, els participants han baixat fins a travessar la línia d’arribada. 

Demà dijous 10 de febrer, es disputarà la prova vertical que sortirà de la cota 2020 m i arribarà a Coll de Roies, a 2540 m. Els participants hauran de superar un desnivell positiu de 540 m en un circuit que aprofita íntegrament el traçat de les pistes d’esquí de l’estació.