RECULL DE PREMSA
13 de febrer de 2022
SUÏSSA EN JOVES I FRANÇA EN SÈNIORS GUANYEN LA PROVA DE RELLEUS MIXTES DELS ISMF EUROPEAN CHAMPIONSHIPS SKIMO BOÍ TAÜLL 2022

El rànquing final de medalles l’ha guanyat Itàlia amb 22, seguida de França amb 20 i Suïssa amb 16. Espanya ha ocupat el quart lloc amb 8 medalles.

L’equip espanyol format per Ana Alonso i Oriol Cardona han lluitat, fins al darrer moment, per la tercera plaça del podi.

12 de febrer de 2022
GARCHET-MORALET (FRA) EN CATEGORIA FEMENINA I WERNER MARTI EN MASCULINA GUANYEN LA PROVA INDIVIDUAL DELS ISMF EUROPEAN CHAMPIONSHIPS SKIMO BOÍ TAÜLL 2022

El rànquing provisional de medalles és encapçalat per Itàlia amb 19, seguida de França amb 18 i Suïssa amb 15. Espanya ocupa el quart lloc amb 8.

Carlos Torres, a la categoria U18 dona li dona el segon or a Espanya.

10 de febrer de 2022
AXELLE GACHET-MOLLARET (FRA) EN CATEGORIA FEMENINA I WERNER MARTI (SUI) EN MASCULINA GUANYEN LA PROVA VERTICAL DELS ISMF EUROPEAN CHAMPIONSHIPS SKIMO BOÍ TAÜLL 2022

Aurélien Gay (SUI) en categoria U23 masculina; Lisa Moreschini (ITA) en U23 femenina; Caroline Ulrich (SUI) en la U20 femenina; Thomas Bussard (SUI) en U20 masculí; Ida Waldal (NOR) en categoria U18 femenina i Jules Raybaud (FRA) en l’U18 masculina es proclamen campions d’europa de la disciplina en les seves respectives categories.

L’equip espanyol ha aconseguit una medalla de bronze, a la categoria U18 femenina, de la mà de l’andalusa Maria Ángeles Rodríguez.

9 de febrer de 2022
JAGERCIKOVA (SVK) EN CATEGORIA FEMENINA i CARDONA (ESP) EN MASCULINA GUANYEN LA PROVA SPRINT DELS ISMF EUROPEAN CHAMPIONSHIPS SKIMO BOÍ TAÜLL 2022

Perrine Gindre (FRA) i Robin Galindo (FRA) guanyen en categoria U23, Caroline Ulrich (SUI) i Thomas Bussard (SUI) en l’U20 i Louise Trincaz (FRA) i Norick Polchi (FRA) l’U18.

L’equip espanyol ha aconseguit un total de sis medalles (tres d’esportistes catalans), on destaca el primer lloc del banyolí Oriol Cardona, certificant el seu gran estat de forma.

8 de febrer de 2022
EL CAMPIONAT D’EUROPA D’ESQUÍ DE MUNTANYA DONA EL TRET DE SORTIDA A L’ESTACIÓ DE MUNTANYA DE BOÍ TAÜLL

Més de 250 professionals de l’esquí de muntanya de 19 paísos es donen cita a l’estació ribagorçana en la més important cita del calendari anual d’aquest esport a nivell mundial.

La cerimònia d’inauguració ha destacat el patrimoni cultural i natural de la Vall de Boí, un destí turístic consolidat a nivell nacional, ara en el focus internacional.

La competició debuta el dimecres amb la prova de l’sprint, una de les més dinàmiques i espectaculars.

2 de febrer de 2022
Tot a punt per als Campionats Europeus d’Esquí de Muntanya 2022 a Boí Taüll

L’estació de muntanya de Boí Taüll ha adequat les seves instal·lacions per acollir els Campionats d’Europa d’Esquí de Muntanya, que se celebren del 8 al 13 de febrer del 2022.

La competició comptarà amb més d’una quinzena de paísos participants que es reuniran a Boí Taüll durant 5 dies per disputar les proves de sprint, vertical, individual i relleus.