AXELLE GACHET-MOLLARET (FRA) EN CATEGORIA FEMENINA I WERNER MARTI (SUI) EN MASCULINA GUANYEN LA PROVA VERTICAL DELS ISMF EUROPEAN CHAMPIONSHIPS SKIMO BOÍ TAÜLL 22

Aurélien Gay (SUI) en categoria U23 masculina; Lisa Moreschini (ITA) en U23 femenina; Caroline Ulrich (SUI) en la U20 femenina; Thomas Bussard (SUI) en U20 masculí; Ida Waldal (NOR) en categoria U18 femenina i Jules Raybaud (FRA) en l’U18 masculina es proclamen campions d’Europa de la disciplina en les seves respectives categories.

L’equip espanyol ha aconseguit una medalla de bronze, a la categoria U18 femenina, de la mà de l’andalusa Maria Ángeles Rodríguez.

Avui, dijous 10, s’ha disputat la segona jornada dels ISMF European Championships Skimo Boí Taüll 2022, i ho han fet amb la prova Vertical.

Aquesta prova és d’exigent traçat on es necessita una tècnica i sobretot resistència. Ida Waldal (NOR) en categoria U18 femenina, Jules Raybaud (FRA) en l’U18 masculina, Caroline Ulrich (SUI) en la U20 femenina, Thomas Bussard (SUI) en U20 masculí; Lisa Moreschini (ITA) en U23 femenina; Aurélien Gay (SUI) en U23 masculina; Axelle Gachet-Mollaret (FRA) en absolut femenina i Werner Marti (SUI) en absolut masculí han aconseguit pujar a l’esglaó més alt del podi.

La distribució de podis a la prova d’avui, per equips nacionals és: Itàlia (5), França (5), Suïssa (5), Noruega (1), Àustria (1), Alemanya (1), Suècia (1), Bèlgica (1) i Espanya (1).

Demà divendres 11 de febrer hi haurà la jornada de descans. Tot i això, els equips ho aprofitaran per reconèixer el traçat de la prova reina d’aquests Campionats d’Esquí de Muntanya Boí Taüll 2022, que és la cursa individual que es durà a terme dissabte.